Socialisters Hus

Torsdagscafe

venner_af_sochus_stor.pngTorsdagscafeen har haft sig et stille efterår, men det skal ikke afholde os fra at slutte året af med et brag. I samarbejde med Internationalt Forum Aalborg byder vi derfor indenfor til julestue og fernisering. Kom og få et billigt måltid mad, et krus gløgg og oplev en spændende fotoudstilling.

Der er også store medlemskampagne-tid, så der kan på dagen tegnes medlemskaber af både Venner af Socialisternes hus og Internationalt forum på særdeles gode vilkår.

Tidspunkt

Torsdag 20. december kl. 17.00

Arrangør

Venneforeningen

Internationalt Forum Aalborg


Socialisternes Hus

Socialisternes Hus er venstrefløjens samlingssted i Aalborg. Derudover er det et unikt sted, for det er nemlig det eneste sted i Danmark, hvor der er så bred en samling af partier og foreninger, der med hjerne og hjerte arbejder for solidaritet, social velfærd og socialisme.

Måske er vi forskellige, men vi har alle et ønske om at få huset til at fungere som fælles samlingssted. Vi ønsker os et hus, som bliver kendt i byen og som kommer til at spille en rolle i forhold til at samle progressive mennesker i alle aldre!